Pergola

Megoldás kompromisszumok nélkül a tökéletes kerti élményekhez...

Pergola

Rohanó életünk legfontosabb színtere még mindig és egyre inkább az otthonunk. Itt lehetünk egy nehéz nap után végre önmagunk. A hely, ahol megélni a meghitt és felejthetetlen pillanatokat, igazán jó érzés.
A kertünkben a kényelmes pihenést, hogy a mostani szélsőséges időjárás se zavarja meg a legjobb megoldás egy bioklimás pergola. Ezen pergolák nemcsak forró, nyári napokon nyújtanak menedéket a napsugarak elől, hanem meghittséget és nyugalmat biztosítanak a hóesésben is.

Válassza Ön is a kompromisszumok nélküli minőséget!

Bio Klima minden évszakban tökéletes megoldás több okból is:

Eső védelem

Szorosan illeszkedő rozsdamentes lamellák garantálják a maximális zárást és eső védelmet. A beépített, rejtett eső elvezető rendszer zavartalan és diszkrét nyugalmat biztosít még a legcsapadékosabb hónapokban is.

UV védelem

A napsugarak és a káros hatású ultraviola sugárzás behatolását a hőelnyelő alumínium pengék célzott irányításával optimalizálhatjuk. Alumínium szerkezetének köszönhetően teljes védelmet biztosít a legforróbb nyári napokon.

Ventiláció és Fényerő Szabályozás

A tetőszerkezet lemezeinek szabályozható állása segíti az optimális bio-klíma elérését és teljes oldalzárás mellett is friss levegőt biztosít. A döntött lamellák légáteresztése csökkentik a hőérzetet.

A Pergolákhoz választható kiegészítők

Állítható oldalárnyékolás

Prémium minőségű textil oldalzárás és árnyékolás felel a maradéktalan betekintés védelemért és óv az erős napsugárzástól. Precíz illeszkedésének köszönhetően védelmet nyújt az erős szél ellen is.

Üveg tolóajtó

Igény szerint mozgatható, víztiszta üveglapok szavatolják a tökéletes oldalzárást és a megfelelő fény áteresztést. Beépített vezetősín biztosítja az üvegfal akadásmentes csúsztatását.

LED világítás

A csatornaprofilba és gerendákba is beépíthető és több színben szabályozható világítás rendszernek hála sötétedés után is használható a kültéri fedett terasz akár egy esti vacsorához vagy beszélgetéshez.

Garanciáink

10 év

a tartószerkezetre

2 év

motorizálás és elektronikus vezérlésre

5 év

festés színére és fényére

10 év

festés tapadás

Ha bármelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.

Kapcsolat