Gyepszőnyeg

Azonnali csoda a kertben

Gyepszőnyeg

A gyepszőnyeg alkalmazása gyorsabb és látványosabb eredményt hoz, mint a fűmagvetés. Bár a füvesítésnek ez a módja drágább, érdemes mérlegelni, hogy a gyepszőnyeg erősebb, jóval fejlettebb pázsit, amit már fiatal kora óta szakszerűen gondoznak, ápolnak, hogy a legtökéletesebb megjelenést nyújtsa.

A gyepszőnyegnek azonkívül, hogy azonnal elvégezhető vele a füvesítés, egyéb előnye is van. A fűmagvetés körülményes folyamat, mely hónapokon át óvatosságot igényel a füves terület használatának tekintetében. Az éppen kisarjadt fű sérülékeny, folyamatosan gondozni kell és oda kell figyelni arra is, hogy a lehető legkevesebb igénybevételnek legyen kitéve. Ez azt jelenti, hogy korlátoznunk kell gyermekeinket, háziállatainkat az udvaron való tartózkodásban, a kerti összejöveteleket pedig jobb, ha néhány hónappal későbbre halasztjuk. Ezek a körülmények a kerttulajdonosoktól sok türelmet követelnek meg, azonban ha ezt nem szeretné kivárni mindenképp gyepszűnyeg javasolt.

Előnyei

A gyepszőnyeg mindezzel ellentétben már a lefektetés után rögtön azt a látványt nyújtja, amire vágytunk. Nem nőnek benne gyomok, erős, sűrű, sérülékenysége miatt sem kell aggódni. Lefektetés után 8-10 napot érdemes várni, míg maximális használatnak vetjük alá, de akár már másnap sétálhatunk rajta.

A világháló számos lehetőséget kínál gyepszőnyeg vásárlásra, azonban feltétlenül kérje szakember tanácsát a beszerzés és a lerakás előtt, hisz nem mindegy, hogy milyen fajtát és minőséget választunk.

Ha bármelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.

Kapcsolat