Medence

Wellness az Ön otthonában...

Medence

Úszómedence építés, kerti tó és kerti medence készítés, uszodatechnika. Teljeskörű szolgáltatás a medence tervezéstől a kivitelezésig!

Ha szeretne kertjébe vagy akár beltérben hűsítő és a család minden tagjának különleges élményt biztosítani, akkor egy medencére van szüksége.

Nincs pontos elképzelése, hogy milyen medencét is szeretne, úgy személyes találkozó keretében az Ön igényeit, kert vagy beltér adottságait megismerve egy tervet készítünk Önnek.

Emellett számos olyan dolgot is csinálunk, mint az elavult medence felújítása, átépítése, karbantartása és fedése.

A mai kor elvárásainak egyik legfőbb követelménye az energia takarékosság és a környezettudatosság, ez a medence kivitelezsénél is megjelenik a mai világban. Mi olyan medencéket készítünk ami kevesebb energiaköltséggel gyorsabban melegíthető fel a medence vize és jobban tartja a hőt is kellő fedés esetén. Természetesen a modern medence építés mellett igény esetén készítünk hagyományos medencéket is.

Az energia takarékos medence készítésének előnyei

Egy kulcsrakész medence építése az alábbiakból áll:

Medencék folyamatos karban és üzemben tartása ugyanolyan fontos, mint a kertünkké.

Mai rohanó világban kevés idő marad a pihenésre és annál kevesebb a medencénk karbantartására, főleg megfelelő szaktudás megszerzése nélkül. Nem megfelelő vízminőségnél akár vízcsere is szükséges és egy alapos medence tisztítás is, ami rengeteg időt, energiát és pénzt vesz el az ember életéből. Legfőbb gondot az algásodás, a víz keménységének és PH értékének beállítása jelenti.

Bízza ránk a medencéjének karbantartását és Önnek és családjának csak élveznie kell pihenést.

Ha bármelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.

Kapcsolat