Kertépítés, kertfenntartás

Valóra váltjuk álmai kertjét...

Kertépítés, kertfenntartás

A mai rohanó világban minden ember számára kifejezetten fontos a lelkünk állapota és ezt igencsak befolyásolja a környezetünk is. Keressük a harmóniát, nyugalmat, a természettel való újra kapcsolódást. Ezért sokan álmodnak arról, hogy lakókörnyezetük azt az élményt nyújtsa, mintha a természetbe léptek volna ki.
Ez az igényük találkozik cégünk alapfilozófiájával, mely szerint célunknak és feladatunknak tekintjük a természetes jellegű kertek, magas színvonalú kivitelezését.
A természetes jelleg kialakítása mellett fontos szempontnak tartjuk, hogy a kialakítandó kert stílusában, anyagaiban, színeiben és hatásában illeszkedjen az épület és az adott környezet jellegéhez, valamint a megrendelő egyedi igényeihez.
Nagy megelégedettséggel tölt el bennünket, amikor a hosszú ideje elhanyagolt, vagy éppen az építkezés miatt feldúlt területeken egy csodálatos, új kert születik.

Kertépítés során többek között az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk

Miután sikeresen kialakításra került álmai kertje, úgy ezt hosszútávon csak rendszeres és megfelelő karbantartással lehet fenntartani.

Megfelelő gondoskodás nélkül igen hamar elhanyagolttá válhat és tönkre mehet a sok pénzbe és energiába került udvar, hisz szinte minden élő szervezetnek, így a növényeknek is vannak olyan kór és kórokozói, amelyek legyengítik, illetve legrosszabb esetben a pusztulásukhoz is vezethetnek. Ezenkívül vannak tápanyagellátás és vízellátás rendellenességei miatt kialakuló problémák is.

Ezek problémák főbb okozói:

A kertésznek fel kell tudni ismerni és kezelni őket. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek!

Vállalkozásunk a következő kertfenntartási munkálatokkal áll a tisztelt megrendelők szolgálatába:

Minden szolgáltatás és ár az Ön igényeire szabva!

Ha bármelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.

Kapcsolat