Öntözőrendszer

Hatékonyság felsőfokon...

Öntözőrendszer

A locsolás a kertfenntartás egyik leghosszadalmasabb és legidőigényesebb munkafolyamata.

Sokan idegenkednek az öntözőrendszertől, azt mondják: minek az én kertembe ilyen drága rendszer, esténként kimegyek és megöntözöm a füvet és a virágokat. Ami egyrészről hasznos a friss levegőn lenni, ugyanakkor a jól beállított öntözőrendszer kisebb vízfogyasztással, optimális öntözési idővel, gyorsabban és hatékonyabban juttatja el a vizet a növényekhez és a fűfelületre.

Az automata öntözőrendszer célja, hogy a természetes csapadékhiányban fellépő vízhiányt pótolja a kertünkben. Mindezt úgy, hogy a pótolt öntözővizet a legegyenletesebben tudja a kívánt helyre eljuttatni, és a növényzetnek legideálisabban.

Előnyei

A mai modern rendszerek már esőérzékelővel rendelkeznek, a wifi-s vezérlőnek köszönhetően bárhonnan irányíthatóak és ellenőrizhetőek.

A rendszer teljesen rejtett. A csővezetékek, a szórófejek és az egyéb szerelvények a felszín alatt helyezkednek el. A rejtett kialakítás előnye, hogy sem a kert esztétikai látványát, sem pedig használati funkcióját nem befolyásolja.

Az öntözőrendszer vezérlését végző programozható automatika rengeteg állítási lehetőséggel rendelkezik. Már a legegyszerűbb vezérlőn is szabadon kombinálhatjuk az öntözési időpontokat, az öntözési napokat, az egyes zónák öntözési hosszát. Tovább növelhetjük az öntözőrendszer rugalmasságát, ha esőérzékelőt vagy talajérzékelő szondákat csatlakoztatunk az automatikához.

Ha bármelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.

Kapcsolat