Minden kezdet nehéz…

Kategória: Rólunk

Minden kezdet nehéz…

Minden ember életében vannak fordulópontok. Gondolom sokunk számára a pandémia sok-sok kihívást hozott, ugyanakkor pozitív emberként fontosnak tartottam kihozni a helyzetekből a legtöbbet, amit csak lehet.

Számomra mindig is a természet közelsége kiemelten fontos volt, illetve pontos, maximalista embernek tartom magam, így szinte egyértelmű volt, hogy olyasmibe vágjam a fejszém, ami egyrész boldoggá tesz, másrészt segíthessek az embereknek, ezáltal kis csodát alkothassak. Így kezdődött az én kertész karrierem.

Ezzel egyidőben el is kezdtem a kertész iskolát és az alapos tudást, melyet mind elméletben, mind gyakorlatban sikeresen elsajátítottam számos kert tulajdonos élvezi.

Több szezonon vagyunk túl, a most esedékes a tavaszi „nagytakarítás” a legégetőbb. Igaz, hogy néha havazik, esik az eső, fúj a szél, de ha már bennünk megszületett a gondolat, hogy jó lenne valamit kezdeni a kertünkkel, hogy élvezhesse a család, ne ragadjunk meg csak gondolati szinten, hanem kezdjünk bele. Szükség esetén keressünk fel egy kertészt, kérjünk tanácsot, ötleteljünk, van aki konkrét elképzeléssel keres fel, vannak olyanok, akikben a vágy született meg, hogy változatni szeretne a kertjén, minden kívánság megfelelő csak kezdjük el együtt a munkát, hisz ahogy a mondás is tartja: A munka legfontosabb része a kezdet…

Ha bármelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.

Kapcsolat